STERVROUW

Voel jij je een wijzende ster aan het firmament?

Ben je aan het stralen en sprankelen en geef je anderen kracht?

Kun jij heel goed voor anderen zorgen en mensen terugbrengen naar hun fundering, maar zijn je eigen grondvesten een beetje uit het zicht geraakt?

Ik snap waar je zit, heb het zelf aan den lijve ervaren. Enthousiasmerende docent, een inspirerende coach en dan opeens gesputter vanuit mijn eigen krachtbron…broem, broem en stil stond ik.

Op en leeg en geen idee hoe ik mijn eigen krachten centrale weer op gang zou krijgen.

Werken aan jezelf, jezelf rust gunnen, leuke dingen doen…HOE dan??

Het is me gelukt, met hulp van opleiding en coaching van anderen, die mij durfden te spiegelen en mijn pijnpunten mochten aanraken. 

Want, ooh die had ik zo goed ingekapseld, mijn pijnpunten, ik had ze omringd met beschermmechanismen. Ik spetterde energie naar alle kanten en er bleef niks over voor mezelf. Mijn zoektocht leverde mij inzichten op, die ik graag met je deel.

Denk je nu, mooi maar dat heb ik niet, ik heb leefpatronen die mij weliswaar moe maken, maar ik sta nog overeind en heb nog genoeg energie brengers. Of wil je toch meer balans en merk je dat je tijd steekt in korte actie’s of een aansprekend artikel leest en goede voornemens hebt. Maar ja, de realiteit en tijd haalt je in.

Dan is het NU de tijd om jezelf bij kop en kont te pakken. Ik nodig je uit voor een korte kennismaking met mij, dit kan vanuit je eigen huis en tuin. Via skype mag je me vragen stellen en deel ik mijn inzichten met je.

Gratis en voor niks.

Je zult na dit  eerste gesprek ervaren dat je extra energie hebt en blij-moediger jouw eigen weg kunt gaan.